Europa

Niet alleen kan je er een smeltkroes aan culturen terugvinden, maar je merkt ook overal de rijke geschiedenis die zijn stempel heeft achtergelaten. Europa staat bekend om zijn prachtige archeologische sites en ruïnes, vaak religiegebonden. Denk zo ook maar aan de overblijfselen van kerken, kathedralen en kastelen. Daarnaast biedt het ook een waaier aan fascinerende bestemmingen, elk met zijn typerende eigenschappen en gerechten. Van het druilerige Engeland waar je terecht kan voor Fish & Chips tot het zonnige Spanje waar je kan genieten van paella met een sangria in de hand of geniet van een overheerlijke Moussaka in Griekenland. Staat jouw rugzak al klaar om je te vergapen aan verbluffende natuur in de Scandinavische landen?

recent

Deel jouw reisverhaal op Evenaar.tv

Maakte jij onlangs de reis van je leven en wil je er graag over vertellen? Of ontdekte je een verborgen parel vlakbij die je graag met anderen wilt delen? Schrijf je dan in voor de Evenaar community, pen je verhaal neer en inspireer andere leden. Wie weet vind je hier zelfs wel jouw toekomstige reisbestemming?

 

registreer nu

Blijf op de hoogte

Wil je één keer per week een update van de meest interessante reisverhalen ontvangen? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief.
  • Ja ik ben akkoord met de geldende voorwaarden van het privacy-beleid

Kanalen

kanaal 51

kanaal 13

kanaal 90 & 340

kanaal 39

Orange

We willen je gebruikservaring verbeteren met cookies. Zo
Zie je o.a. relevante advertenties in de plaats van willekeurige. Je leest er meer over in ons cookiebeleid