Op zoek naar inspiratie voor je volgende vakantiebestemming? Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg, Het Nieuwsblad en De Standaard helpen jou bij het zoeken van enkele leuke reizen. Wij bieden jou de mogelijkheid om gratis reisbrochures te bestellen of online te bekijken.

Hieronder vind je een actueel overzicht van de brochures die je momenteel kan bestellen. Er komen de komende weken nog nieuwe brochures bij, dus hou deze pagina in het oog.

Wil je de brochure thuis ontvangen per post, vink dan “Bestel brochure” bij de gewenste brochure(s) aan en verstuur ons onderaan de lijst uw gegevens.

Lees je de brochure liever digitaal, klik dan bij de gewenste brochure op “Download brochure in PDF” waar deze digitaal beschikbaar is.

Wandelen en genieten in het Paderborner Land

Wandel door prachtige landschappen en over aantrekkelijke wegen – Ontspan in wellnessparadijzen – Bezoek historische steden – Geniet van de heerlijke keuken – Bezoek interessante musea en tentoonstellingen.

Vraag de gratis fietsbrochure aan:

Touristikzentrale Paderborner Land e. V.
Königstr. 16 • D-33142 Büren
Tel. +49 2951 970300 • fax 970304
info@paderborner-land.de • www.paderborner-land.de

ZUID-EIFEL en aangrenzend Luxemburg

Grenzenloze vakantiepret
Uitstekend bewegwijzerde fiets- en wandelpaden (meer dan 400km). Verhuur van degelijke fietsen en e-bikes. Luxe natuurwandelpark, stedentrip naar Trier en Luxemburg, Romeinse geschiedenis en diversiteit aan cultuur. Romantische riviervalleien, stadsleven en avontuurlijke natuurlandschappen. Wij verbinden de regio’s.

www.suedeifel.travel
Tel. 0049 (0) 6501 – 602666
Tel. 0049 (0) 6561 – 94340

Vakantieregio Morbach

Premium wandelen in Hunsrück
De vakantieregio Morbach ligt middenin het wondermooie Hunsrück-landschap tussen Moezel, Rijn en Nahe – een paradijs voor wandelaars en fietsers. Geniet van wijdse uitzichten van de “Saar-Hunsrück-Steig”, de hoogst gewaardeerde premiumwandelweg van Duitsland, en beleef unieke wandelmomenten op de Morbacher Traumschleifen.

Tourist-Information Morbach
Bahnhofstr. 19 • D-54497 Morbach • Tel. 0049-6533-71117
touristinfo@morbach.de • www.morbach.de

ATC Cruises – Cruise Kompas 2019/20

De énige neutrale cruisebrochure op de Belgische markt. Met een groot aanbod aan cruiserederijen – van comfortabel tot super de luxe en avontuurlijke expeditiereizen – helpt ATC Cruises je aan de perfecte cruise die bij jouw specifieke vakantiebehoeften past.

ATC Cruises
Mechelsesteenweg 62 • B 2018 Antwerpen •  Tel. 03-236 89 39
info@atccruises.be •  www.atccruises.be

Samen ontdekken, ontmoeten en genieten

Samen ontdekken, ontmoeten en genieten. Dat is Davidsfonds Cultuurreizen. Ga mee op een stedenreis, muziekreis, cultuurcruise of rondreis in Europa of de rest van de wereld. Deskundige reisleiders laten u de mooiste en boeiendste plekken ter wereld zien, en dat in een kleine geïnteresseerde groep en voor een correcte prijs.

Graag meer informatie?
– Bekijk het hele reisaanbod op cultuurreizen.be
– Of vraag gratis een papieren brochure aan via cultuurreizen@davidsfonds.be of cultuurreizen.be/nl/reisbrochure


Davidsfonds Cultuurreizen
Quinten Metsysplein 12  • 3000 Leuven
Tel. +16 31 06 00
cultuurreizen@davidsfonds.be • www.cultuurreizen.be

Wandel- en fietsreizen wereldwijd

Te voet of op de fiets beleef je een land veel intenser. Met Djoser wandel- en fietsreizen doorkruis je prachtige natuurgebieden en afgelegen dorpjes en ervaar je de cultuur van een land van zeer dichtbij. Onze wandel- en fietsreizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen.

Meld je aan op www.djoser.be/infodag.

Kijk op
www.djoser.be of bel 09/223.00.69

Djoser Rondreizen

Meer dan 300 pagina’s prachtige groepsrondreizen. ‘Djoser en de andere manier van reizen’ is voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en die veel individuele vrijheid wil combineren met het gemak van een groepsreis.

Meld je aan op www.djoser.be/infodag.

Kijk op
www.djoser.be of bel 09/223.00.69

Teutoburger Woud - Fietsen en wandelen.

Bad Driburg in het zuidelijke Teutoburger Woud omkaderd door Münsterland in het noorden en het Sauerland in het zuiden. Fietsen en een wandelbelevenis van een bijzondere aard.

Ontdek actief een gezonde natuur met een fantastisch uitzicht, de Westfaalse keuken evenals de vriendelijke gastvrijheid na uitgebreide fiets- en wandeltochten, genieten van het ontspannende wellness aanbod.

Bad Driburger Touristik GmbH
Lange Straße 140 – D-33014 Bad Driburg – Tel. 0049-5253-9894-0
info@bad-driburg.com · www.bad-driburg.com

Vakantieregio Wertheim

Daar, waar zoveel mogelijk is.
Spannende stadswandelingen, prachtige excursies, exclusieve shopping tours, culinaire diversiteit, veelbewogen cultuur.

Tourismus Region Wertheim GmbH
Gerbergasse 16 · D-97877 Wertheim · Tel. 0049-9342 93509-0
info@tourismus-wertheim.de · www.tourismus-wertheim.de

Bad Lauterberg in Harz

Voor een familie- of wandelvakantie in Harz ! Ontdek de ongerepte natuur van de Harzer bergen. Pittoreske vijvers en stuwmeren, grotten en mijnen wachten op uw bezoek. Beleef actieve vakantievreugde bij het mountainbiken, watersport en wandelen. Geniet van onze goede Harzer keuken. In wellenss hotels, familiale pensions, vakantiewoningen of op camping. Gastvrijheid is in Bad Lauterberg prioriteit.

Tourist-Info
Ritscherstr. 4 · D-37431 Bad Lauterberg · Tel. 0049-5524-853190
info@badlauterberg.de · www.badlauterberg.de

Zuidtirol - vakantie op de boerderij

Natuur beleven en van natuur genieten. In de nieuwe brochure ‘Urlaub auf dem Bauernhof 2019’ kan u uit meer dan 400 bestemmingen uw droom-boerderij kiezen.
Bestel gratis uw persoonlijk exemplaar of bezoek onze website: www.roterhahn.it

Roter Hahn – Südtiroler Bauernbund
K.-M.-Gamper-Str. 5, I-39100 Bozen
Tel. 0039-0471-999308
info@roterhahn.it · www.roterhahn.it

Vraag nu je gratis reisbrochures aan

Mr. Mevr.
Wij verwerken uw persoonsgegevens conform het privacybeleid van Mediahuis.