Op zoek naar inspiratie voor je volgende vakantiebestemming? Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg, Het Nieuwsblad en De Standaard helpen jou bij het zoeken van enkele leuke reizen. Wij bieden jou de mogelijkheid om gratis reisbrochures te bestellen of online te bekijken.

Hieronder vind je een actueel overzicht van de brochures die je momenteel kan bestellen. Er komen de komende weken nog nieuwe brochures bij, dus hou deze pagina in het oog.

Wil je de brochure thuis ontvangen per post, vink dan “Bestel brochure” bij de gewenste brochure(s) aan en verstuur ons onderaan de lijst uw gegevens.

Lees je de brochure liever digitaal, klik dan bij de gewenste brochure op “Download brochure in PDF” waar deze digitaal beschikbaar is.

Djoser Family : Family Rondreizen

Reizen voor samenreizende gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar tot maximaal 20. Op reis met Djoser Family combineer je het beste uit twee werelden. Je ervaart het gemak van een groepsreis met extra aandacht voor jonge reizigers. Daarbij heb je voldoende vrijheid om er zelf met je gezin op uit te trekken.

Kijk op
www.djoser.be of bel 09/223.00.69

Djoser Wandel Fiets

Wandel- en fietsreizen wereldwijd. Te voet of op de fiets beleef je een land veel intenser. Met Djoser wandel- en fietsreizen doorkruis je prachtige natuurgebieden en afgelegen dorpjes en ervaar je de cultuur van een land van zeer dichtbij. Onze wandel- en fietsreizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen.

Kijk op
www.djoser.be of bel 09/223.00.69

Zwarte Woud Midden

Gengenbach/ Harmersbachtal
Niet alleen gast – maar er middenin vakantiewoning, 2 personen vanaf 30,- € overnachting/ontbijt.
in hotel *** vanaf € 35,-
Voor gasten zijn bus en trein in het Schwarzwald GRATIS.

Mittlerer Schwarzwald
Im Winzerhof • D-77723 Gengenbach
Tel. 0049-7803 / 930 149 • Info@MittlererSchwarzwald.de
www.MittlererSchwarzwald.de

Vakantieregio Wertheim

Daar, waar zoveel mogelijk is.
Spannende stadswandelingen, prachtige excursies, fietsen op sterrenniveau, exclusieve shopping tours, culinaire diversiteit, veelbewogen cultuur.

Tourismus Region Wertheim GmbH
Gerbergasse 16 · D-97877 Wertheim · Tel. 0049-9342 93509-0
info@tourismus-wertheim.de · www.tourismus-wertheim.de

Vakantieregio Münstertal Staufen

In de ongerepte Zwarte Woud-natuur wandelen, de cultuur in de Drie Landen-hoek beleven, genieten van de Markgräfler wijn – dat alles biedt de vakantieregio Münstertal Staufen ten zuiden van Freiburg.

Ferienregion Münstertal Staufen
Wasen 47 · D-79244 Münstertal · Tel. +49/7636/70740
touristinfo@muenstertal-staufen.de · www.muenstertal-staufen.de

Bad Lauterberg im Harz

Voor een familie- of wandelvakantie in Harz ! Ontdek de ongerepte natuur van de Harzer bergen. Pittoreske vijvers en stuwmeren, grotten en mijnen wachten op uw bezoek. Beleef actieve
vakantievreugde bij het mountainbiken, watersport en wandelen. Geniet van onze goede Harzer keuken. In wellness hotels, familiale pensions, vakantiewoningen of op camping. Gastvrijheid is in Bad Lauterberg prioriteit.

Tourist-Info
Ritscherstr. 4 · D-37431 Bad Lauterberg · Tel. 0049-5524-853190
info@badlauterberg.de · www.badlauterberg.de

Vakantieregio Morbach

Premium wandelen in Hunsrück
De vakantieregio Morbach ligt middenin het wondermooie Hunsrück-landschap tussen Moezel, Rijn en Nahe – een paradijs voor wandelaars en fietsers. Geniet van wijdse uitzichten van de “Saar-Hunsrück-Steig”, de hoogst gewaardeerde premiumwandelweg van Duitsland, en beleef unieke wandelmomenten op de Morbacher Traumschleifen.

Tourist-Information Morbach
Bahnhofstr. 19 • D-54497 Morbach • Tel. 0049-6533-71117
touristinfo@morbach.de • www.morbach.de

ZUID-EIFEL en aangrenzend Luxemburg

Grenzenloze vakantiepret
Uitstekend bewegwijzerde fiets- en wandelpaden (meer dan 400km). Verhuur van degelijke fietsen en e-bikes. Luxe natuurwandelpark, stedentrip naar Trier en Luxemburg, Romeinse geschiedenis en diversiteit aan cultuur. Romantische riviervalleien, stadsleven en avontuurlijke natuurlandschappen. Wij verbinden de regio’s.

www.suedeifel.travel
Tel. 0049 (0) 6501 – 602666
Tel. 0049 (0) 6561 – 94340

Zuidtirol - vakantie op de boerderij

Natuur beleven en van natuur genieten. In de nieuwe brochure ‘Urlaub auf dem Bauernhof 2020’ kan u uit ongeveer 350 geteste bestemmingen uw droomboerderij kiezen.

Bestel gratis uw persoonlijk exemplaar of bezoek onze website: www.roterhahn.it

Roter Hahn – Südtiroler Bauernbund
K.-M.-Gamper-Str. 5, I-39100 Bozen Tel. 0039-0471-999308
info@roterhahn.it · www.roterhahn.it

Vraag nu je gratis reisbrochures aan

Mr. Mevr.
Wij verwerken uw persoonsgegevens conform het privacybeleid van Mediahuis.