Goodies & fun

Benieuwd welke goodies je zoal kan cashen met je welverdiende punten? Hieronder vind je een overzicht van al onze goodies. Punten verdienen kan je op verschillende manieren. We zetten het even voor je op een rijtje. Voor een gedetailleerd overzicht, neem dan een kijkje naar ons reglement.

  • Pen je reisverhaal neer en zorg dat het gepubliceerd wordt door onze Community Manager, zo verdien je maar liefst 150 punten.
  • Plaats een reactie op iemand zijn of haar reisverhaal, hiervoor krijg je 1 punt.
  • Als jouw reisverhaal een “upvote” krijgt door een van de andere leden, belonen we je met 30 punten.
  • Krijgt jouw reisverhaal een “downvote” door een van de andere leden, worden er 10 punten van jouw totaal afgenomen.

Zo, waar wacht je nog op? Schiet in actie en spaar punten voor één of meerdere van onderstaande goodies.

Schrijf een reisverhaal en verdien punten

Ging jij onlangs op reis naar een exotische bestemming? Of maakte je een citytrip naar een leuke bestemming in Europa? Of sprong je gewoon in de auto en ging je op verkenning vlakbij huis? Een dagje relaxen aan zee of een avontuurlijk parcours in de Ardennen? Neem dan pen en papier in de hand en schrijf er een reisverslag over. Als jouw verhaal goedgekeurd wordt door onze community manager, word je beloond met punten, die je kan inruilen tegen bovenstaande prijzen.
INLOGGEN
Dien jouw reisverhaal in

Jouw product in goodies & fun ?

Heb jij een leuke goodie die je wilt weggeven voor de leden van Evenaar.tv? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina of registreer je als travel expert via onderstaande button!
Word een travel expert !

Blijf op de hoogte

Wil je één keer per week een update van de meest interessante reisverhalen ontvangen? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief.
  • Ja ik ben akkoord met de geldende voorwaarden van het privacy-beleid

Kanalen

kanaal 51

kanaal 13

kanaal 90 & 340

kanaal 39

Orange