Noord-Amerika

Je denkt waarschijnlijk meteen aan Canada met zijn oneindige spiegelmeren of zijn befaamde Niagara Falls, of het Noordelijk Amerika waar je het politiek hart van de USA terugvindt in Washington of het altijd levendige New York. In Noord-Amerika vind je de meest uiteenlopende klimaten terug. Puffen en zweten geblazen in Mexico of bibber uit je skijas in Groenland, er is voor ieder wat wils. Er is een waaier aan bezienswaardige of prachtige natuurverschijnselen. Beklim jij het hoogste punt van Noord-Amerika, Mount McKinley? Je kan ook altijd afdalen naar het laagste punt: Death Valley. Ben jij klaar voor een legendarische roadtrip doorheen New York, Chicago en San Francisco? Of kies jij voor een zonnige relaxvakantie op één van de exotische eilanden zoal Barbados, Haïti of Jamaica?

recent

To jetlag or not to jetlag

22 jul 2018 Reisverhalen

2 6

Met de zomervakantie in volle gang, stappen we weer met duizenden op het vliegtuig richting het zonnige zuiden, het hoge noorden, over de Atlantische Oceaan […]

Inge

Deel jouw reisverhaal op Evenaar.tv

Maakte jij onlangs de reis van je leven en wil je er graag over vertellen? Of ontdekte je een verborgen parel vlakbij die je graag met anderen wilt delen? Schrijf je dan in voor de Evenaar community, pen je verhaal neer en inspireer andere leden. Wie weet vind je hier zelfs wel jouw toekomstige reisbestemming?

 

registreer nu

Blijf op de hoogte

Wil je één keer per week een update van de meest interessante reisverhalen ontvangen? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief.
  • Ja ik ben akkoord met de geldende voorwaarden van het privacy-beleid

Kanalen

kanaal 51

kanaal 13

kanaal 217

We willen je gebruikservaring verbeteren met cookies. Zo
Zie je o.a. relevante advertenties in de plaats van willekeurige. Je leest er meer over in ons cookiebeleid