Afrika

Maak kennis met het thuisland van de ‘Big Five’. Geniet van een safari doorheen de jungle waar je ze alle vijf kan spotten: de buffel, de leeuw, het luipaard, de neushoorn en de olifant. En uiteraard nog een hele waaier aan andere indrukwekkende dieren. Of geniet van de eindeloos uitgestrekte savannes en woestijnen. Snuif de authentieke Afrikaanse cultuur op bij een van de ontelbaar vele stammen en laat je onderdompelen in de opzwepende muziek van de djembes. Verras je smaakpupillen met een traditionele braai. Waar wacht jij nog op om Afrika te ontdekken?

recent

To jetlag or not to jetlag

22 jul 2018 Reisverhalen

4 6

Met de zomervakantie in volle gang, stappen we weer met duizenden op het vliegtuig richting het zonnige zuiden, het hoge noorden, over de Atlantische Oceaan […]

Inge

Deel jouw reisverhaal op Evenaar.tv

Maakte jij onlangs de reis van je leven en wil je er graag over vertellen? Of ontdekte je een verborgen parel vlakbij die je graag met anderen wilt delen? Schrijf je dan in voor de Evenaar community, pen je verhaal neer en inspireer andere leden. Wie weet vind je hier zelfs wel jouw toekomstige reisbestemming?

 

registreer nu

Blijf op de hoogte

Wil je één keer per week een update van de meest interessante reisverhalen ontvangen? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief.
  • Ja ik ben akkoord met de geldende voorwaarden van het privacy-beleid

Kanalen

kanaal 51

kanaal 13

kanaal 217

We willen je gebruikservaring verbeteren met cookies. Zo
Zie je o.a. relevante advertenties in de plaats van willekeurige. Je leest er meer over in ons cookiebeleid