Afrika

Maak kennis met het thuisland van de ‘Big Five’. Geniet van een safari doorheen de jungle waar je ze alle vijf kan spotten: de buffel, de leeuw, het luipaard, de neushoorn en de olifant. En uiteraard nog een hele waaier aan andere indrukwekkende dieren. Of geniet van de eindeloos uitgestrekte savannes en woestijnen. Snuif de authentieke Afrikaanse cultuur op bij een van de ontelbaar vele stammen en laat je onderdompelen in de opzwepende muziek van de djembes. Verras je smaakpupillen met een traditionele braai. Waar wacht jij nog op om Afrika te ontdekken?

recent

De koning van de jungle

27 mrt 2019 Reisverhalen

1 1

Het Nationaal Park Etosha in Namibië is één van de grootste natuurparken van zuidelijk Afrika. Etosha bestaat voor een groot deel uit een enorme zoutpan, omgeven door […]

Inge

Deel jouw reisverhaal op Evenaar.tv

Maakte jij onlangs de reis van je leven en wil je er graag over vertellen? Of ontdekte je een verborgen parel vlakbij die je graag met anderen wilt delen? Schrijf je dan in voor de Evenaar community, pen je verhaal neer en inspireer andere leden. Wie weet vind je hier zelfs wel jouw toekomstige reisbestemming?

 

registreer nu

Blijf op de hoogte

Wil je één keer per week een update van de meest interessante reisverhalen ontvangen? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief.
  • Ja ik ben akkoord met de geldende voorwaarden van het privacy-beleid

Kanalen

kanaal 51

kanaal 13

kanaal 90 & 340

kanaal 39

Orange

We willen je gebruikservaring verbeteren met cookies. Zo
Zie je o.a. relevante advertenties in de plaats van willekeurige. Je leest er meer over in ons cookiebeleid