Oceanië

Droom jij al lang van een roadtrip door de verlaten outback, hopend dat je “Skippy” in het wild tegenkomt? Of wie weet wel een tamme koala? Oceanië is voornamelijk gekend om zijn adembenemende onderwaterwereld. Ontdek kleurrijke vissen, zeepaardjes en andere diersoorten waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Een werkelijk paradijs voor ieder die wilt gaan snorkelen of duiken. Altijd al op een surfboard willen staan? Wie kan het je beter leren dan een lokale Aussie? Vergaap je aan de prachtige, ongerepte natuur van Nieuw-Zeeland. Nog maar gezwegen over het tropisch regenwoud van Nieuw-Guinea. Stippel jij jouw volgende reis uit naar verborgen parels zoals de eilandjes rond Polynesië, Melanesië of Micronesië?

recent

Bali

24 jun 2018 Reisverhalen

0 0

Bali, lang sprak dit magische land me aan, in maart dit jaar was het zover voor een reis van 15 nachten! Uiteindelijk mijn man overtuigd, […]

veronique

Deel jouw reisverhaal op Evenaar.tv

Maakte jij onlangs de reis van je leven en wil je er graag over vertellen? Of ontdekte je een verborgen parel vlakbij die je graag met anderen wilt delen? Schrijf je dan in voor de Evenaar community, pen je verhaal neer en inspireer andere leden. Wie weet vind je hier zelfs wel jouw toekomstige reisbestemming?

 

registreer nu

Blijf op de hoogte

Wil je één keer per week een update van de meest interessante reisverhalen ontvangen? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief.
  • Ja ik ben akkoord met de geldende voorwaarden van het privacy-beleid

Kanalen

kanaal 51

kanaal 13

kanaal 90 & 340

kanaal 39

Orange

We willen je gebruikservaring verbeteren met cookies. Zo
Zie je o.a. relevante advertenties in de plaats van willekeurige. Je leest er meer over in ons cookiebeleid