Beleef de magie in ‘House of Cards’ in Nashville

House of Cards

Ben jij fan van goochelacts en magische illusies? Dan is ‘House of Cards’ in Nashville zeker en vast iets voor jou! En voor de niet-gelovigen onder ons, misschien kan dit concept je wel van gedacht doen veranderen. Benieuwd naar het magische ‘House of Cards’?

Bij het horen van ‘House of Cards’ denk je misschien meteen aan de populaire Amerikaanse televisieserie. Het is een politieke dramaserie die gaat over een meedogenloos congreslid die er alles aan doet om Washington te veroveren. De serie werd zelfs al bekroond met een Emmy-en Golden Globe award.

Maar daarover hebben we het in dit artikel dus niet als we spreken van ‘House of Cards’. Het is een soort van magische, entertainment ervaring die je onder het beruchte Johnny Cash Museum kan beleven in Nashville, Tennessee.

Ondergrond bevinden zich een speciaal restaurant en bar die volledig in het thema magie staan. Tegelijk is de plek ook een soort museum waar je een verzameling van de meest bizarre en unieke objecten kan terugvinden.

Eén van deze unieke objecten is bijvoorbeeld een set speelkaarten die afkomstig is uit Duitsland en dateert van het jaar 1490. Daarnaast kan je er nog allerlei andere objecten bewonderen waaronder ook ‘The King Breaker’. Een speciaal handboei-toestel dat ontworpen en gebruikt werd door de legendarische Harry Houdini.

Bij elke reservatie krijg je ook een toegangsticket tot de magische avondshow in een speciale theaterzaal die ruimte biedt voor 50 genodigden. Daarnaast entertainen een handvol goochelaars de hele avond lang de gasten in zowel de bar als het restaurant.

Gasten komen ‘House of Cards’ binnen in een geheime tunnel die hen naar een open ruimte leidt. Het hele ondergronds complex werd in een jaren 30 jasje gestoken en sluit perfect aan bij het magische en illusionaire decor.

Het is de eigenaar van het Johnny Cash Museum en het Patsy Cline Museum, Bill Miller, die met het ‘House of Cards’ concept op de proppen kwam. Hij hoopt op deze manier de misvattingen rond magie en illusies de wereld uit te helpen. Zodat mensen kunnen genieten van de acts en er ook echt in geloven.

Meer informatie over ‘House of Cards’ en over de reservaties kan op hun website terugvinden. Zou jij een tafel reserveren in ‘House of Cards’? Laat het ons weten in een opmerking of stuur ons een berichtje.

Nood aan een extra portie magie? Lees dan zeker en vast ook onderstaande artikels.

1

Plaats een reactie

Over de auteur

blogger

Deze leden zijn naar verenigde-staten geweest

Deze leden zijn van plan naar verenigde-staten te gaan

Deel jouw reisverhaal op Evenaar.tv

Maakte jij onlangs de reis van je leven en wil je er graag over vertellen? Of ontdekte je een verborgen parel vlakbij die je graag met anderen wilt delen? Schrijf je dan in voor de Evenaar community, pen je verhaal neer en inspireer andere leden. Wie weet vind je hier zelfs wel jouw toekomstige reisbestemming?

 

registreer nu

Blijf op de hoogte

Wil je één keer per week een update van de meest interessante reisverhalen ontvangen? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief.
  • Ja ik ben akkoord met de geldende voorwaarden van het privacy-beleid

Kanalen

kanaal 51

kanaal 13

kanaal 90 & 340

kanaal 39

Orange

We willen je gebruikservaring verbeteren met cookies. Zo
Zie je o.a. relevante advertenties in de plaats van willekeurige. Je leest er meer over in ons cookiebeleid

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.